- uusinta teknologiaa ja innovaatioita
FI
 
LUOVUUTTA JA TUOTTAVUUTTA LIIKETOIMINTAAN. ME VASTAAMME KUTSUUSI. Tutustu tuotteisiimme tai pyydä tarjous uudesta.
YRITYS
Malva Software
on vuonna 2016 perustettu ohjelmistoyritys, joka tarjoaa pääasiassa valmiita ohjelmistoja kiinteään kuukausihintaan. Tarvittaessa räätälöimme tuotteen liiketoimintaasi sopivaksi.

Tarjoamme kaikki ohjelmistotuotteet SaaS-palveluna, jolloin ostajan ei tarvitse tehdä erillisiä laitehankintoja ottaakseen niitä käyttöönsä. Käyttöönotto on nopeaa ja joustavaa sekä turvallista. Yhteys palvelimen ja asiakkaan välillä aina aina SSL-salattu.

Ohjelmistoja päivitetään kvartaaleittain (3 kuukauden välein) tai tarvittaessa useammin. Tämän ansiosta sinulla on aina käytössä uusin versio tuotteestamme.
 
 
HÄIRIÖTIEDOTTEET
Ei häiriöitä tällä hetkellä.
Palvelut toimivat normaalisti.
 
 
 
OHJELMISTOT
Tarjoamme seuraavia ohjelmistotuotteita.
 

Laiterekisteri R2

Laiterekisterin avulla pidät laitteesi tallessa ja ajantasalla sekä tarroitat ne älypuhelimella luettavilla QR-koodeilla.

Ajanvaraus Blocker 2.0

Blocker on suunnattu työasemille, joille halutaan jakaa käyttöaikoja, näyttää mainossisältöä ja hallita asiakaskoneita.

Puuttuuko jotakin?

Tuleeko mieleesi jokin sovellus, joka olisi tarpeen, mutta et löydä sellaista mistään? Lähetä kehitysidea ja pohditaan asiaa yhdessä.
Tämän helpompaa ei voi enää olla. Pidä laitetietosi aina ajantasalla. Rekisteri sisältää kattavat tietokentät ja on räätälöitävissa asiakkaan tarpeisiin. Leasingvaihtoja varten saatavilla oma lisäosa, jolla hallitset prosessin alusta loppuun.
Käyttökohteita ovat mm. asiakaskoneet, jotka sijaitsevat esim. kirjastoissa, nuorisotiloissa, lentoasemilla ja monissa muissa julkisissa pai-
koissa.
 
Tietoturva - turvallinen käyttää
on meille tärkeää, joten liikenne asiakkaan ja ohjelmiston välillä on aina salattu. Tämän lisäksi käyttäjän salasana salataan, joten kukaan ei voi saada sitä selville. Jossain tapauksissa myös tekstikentät ovat AES-salattuina kannassa. Tästä kertoo erillinen lukon kuva tekstikentän otsikossa.

Asiakkaan on aina mahdollista käyttää kahdennettua kirjautumista. Käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi kysytään kertakäyttöinen koodi, jonka jälkeen vasta myönnetään pääsy ohjelmaan. Myös itse istunto toteutetaan kertakäyttöisellä avaimella.

Käyttämämme konesalin turvallisuus vastaa ISO 27001-standardia ja kaikki data sijaitsevat aina Suomessa.

Ohjelmistot toimivat virtualisoidulla alustalla, jota suojaavat RAID-tekniikka, erilliset varmistukset ja palomuuri. SLA 99,85%.
 
 
YHTEYSTIEDOT
Yhteydenottolomake
Nimi
Sähköposti
Asia
Roskapostin esto Paljonko on kaksi + kaksi? (merkitse vastaus numeroin)
 
 
Asiakaspalvelu, myynti
Ole hyvä ja täytä Yhteydenottolomake.
Y-tunnus
2774482-7
Osoite
Malva Software
Levätie 8
88600 Sotkamo
Suosikit
Asiakaspalvelu, myynti
Tekninen tuki

Malva Software © 2016 - 2020
Käytämme evästeitä varmistamaan parhaan käyttökemuksen, tilastointiin ja markkinointiin.     Lue lisää.